donderdag 24 september 2020
menu click

Dierenarts Drs J.M. de Graaf
Eind 2007 ben ik als dierenarts afgestudeerd met als differentiatie Gezelschapsdieren. Tijdens mijn studie heb ik me extra verdiept in de chirurgie, de tandheelkunde en bijzondere dieren. Vanaf mijn afstuderen heb ik altijd fulltime gewerkt bij dierenklinieken verspreid in het land waar naast de eerstelijns diergeneeskunde ook tweedelijns diergeneeskunde werd bedreven. Zodoende heb ik veel ervaring opgedaan van entingen tot complexere operaties, echo etc.

In mijn jeugdjaren hadden we thuis al kippen, konijnen, cavia’s, vissen, katten en honden. Ook heb ik lang paard gereden. Mijn passie voor dieren was dus al jong gewekt en is nooit meer verdwenen. Als kleine jongen sleepte ik al ieder zielig diertje mee naar huis en ging ik ze verzorgen.

In mijn studententijd was ik ‘die jongen met die hond’. De hond (Odie) had ik uit het asiel gehaald en vanaf dat moment ging ze overal mee naar toe. Zelfs in de kroeg lag ze er gezellig onder de tafel bij. Helaas is mijn maatje vorig jaar (gelukkig was het wel op respectabele leeftijd) overleden.

Mijn overige hobby’s zijn klussen, wielrennen zowel met vrienden als bij Tempo Soest en in de natuur wandelen met het gezin.

Ik heb twee lieve dochters van inmiddels alweer 6 jaar (Anna) en 5 jaar (Julia). Ook zij zijn inmiddels al ‘besmet’ met de liefde voor dieren. Zo spelen zij thuis vaak dierendoktertje, redden alle beestjes in de tuin en is Anna net begonnen aan haar carrière als amazone. 

Al vanaf 15 januari 2014 zet ik de kliniek voort met dezelfde aandacht en liefde voor dier en mens die u al gewend was.

Hopelijk leren we elkaar de komende jaren beter kennen en kunnen we de goede relatie, zoals opgebouwd door mevrouw (Hanny) Broeckman-van Hall, voortzetten.

Dierenarts Drs. I. Borsboom

 

Binnenkort meer informatie over deze dierenarts.

Dierenarts Drs. S. Loos

 

Mijn naam is Sanne Loos. Ik woon op dit moment in Utrecht, maar ben opgegroeid aan de Heuvelweg in Soest. Thuis hebben wij altijd huisdieren gehad; eerst twee katten en later een hond. Daarnaast had ik een eigen paard, waar ik af en toe springwedstrijden mee reed. De keuze om Diergeneeskunde in Utrecht te gaan studeren was dus vrij snel gemaakt!

Ik ben zeer recent afgestudeerd en in oktober 2018 begonnen met mijn eerste baan als dierenarts bij Dierenkliniek Soest. Tijdens de laatste drie jaar van mijn studie heb ik hier al meerdere weken met veel plezier meegelopen om extra ervaring op te doen. U zult mij vooral tegen komen op de woensdagen en in het weekend.

Het lijkt me leuk om u en uw huisdier binnenkort te ontmoeten!

Dierenarts Drs K. Kronenburg

 

Mijn naam is Kristen Kronenburg, ik ben opgegroeid in Wijk bij Duurstede en momenteel woonachtig in Utrecht. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen en paardrijden. Al als klein kind zat ik tussen de dieren. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken wanneer iemand mij vroeg wat ik later wilde worden. Dierenarts natuurlijk!

Nadat ik mijn studie in de lente van 2016 heb afgerond ben ik in verschillende klinieken gaan waarnemen. Inmiddels werk ik al enkele maanden met veel plezier bij Dierenkliniek Soest. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is de kliniek 7 dagen per week open en zult u mij vooral tegenkomen in het weekend en de vakantie perioden.

Ik hoop u en uw huisdier snel te mogen ontmoeten!