donderdag 24 september 2020
menu click
Dierenartsassistente/ assistentmanager Monique


Ik ben in 1995 geboren in Utrecht en woon al mijn hele leven in Soest. Van april tot juni 2014 heb ik acht weken stage gelopen bij Dierenkliniek Soest, en dit beviel zo goed dat ik er (parttime) ben blijven werken. Verder zit ik nu in het 3e jaar van de 4 jarige HBO studie Diergezondheid en Management aan het CAH Vilentum in Dronten. 

Van kleins af aan was ik gek op dieren, en nooit bang. Als klein meisje liep ik al naar de grootste honden toe, terwijl mijn broer (4,5 jaar ouder) vanaf een afstandje stond te roepen dat ik het niet moest doen. Vanaf mijn vijfde rijd ik paard en heb inmiddels, samen met mijn moeder, mijn eigen fjord. Ook hebben we altijd wel huisdieren gehad en op het moment hebben we een hamster, twee cavia’s en een konijn. Kortom, ik ben een echte dierenliefhebber.

Dierenartsassistente Désirée

Ik ben gediplomeerd dierenartsassistente en werk al ruim 9 jaar bij Dierenarts Hanny Broeckman-van Hall (nu Dierenkliniek Soest). Daarnaast werk ik al bijna 10 jaar als vrijwilliger bij de Vogelopvang Soest en heb daar veel ervaring met vogels en pluimvee opgedaan. Een welkome aanvulling voor de praktijk.

Thuis geven wij regelmatig dieren uit de opvang een plekje, zodat wij naast een aantal katten, ook krielkippen, waterschildpadden en een aantal vissen hebben. 

Paraveterinair Danique

Ik ben Danique. Ik ben in juli 2016 afgestudeerd als internationaal erkend paraveterinair dierenartsassistent bij Groenhorst Barneveld. Ik heb mijn eerste stage gelopen bij Dierenkliniek Soest, en daar erg veel geleerd. Nadat ik afgestudeerd ben is mij een baan hier aangeboden en ik heb meteen ja gezegd. Ik ben nu in de weekenden aan het werk en doe verder een studie International Communication and Media in Utrecht. Ik heb van kleins af aan paard gereden en heb thuis altijd huisdieren gehad. Mede hierdoor heb ik voor dit vak gekozen. 

 

Paraveterinair Caroline

Ik ben Caroline en ik ben in 2012 afgestudeerd als paraveterinair bij het Wellant college te Houten. Ik ben tijdens mijn studie al aan het werk gegaan als dierenartsassistente. In de jaren tijdens en na mijn studie werkte ik al eerder samen met dierenarts Jan de Graaf in een praktijk in Utrecht. Na een korte excursie naar het dierenpensionleven ben ik weer in de praktijk gaan werken bij Dierenkliniek Soest. Dit bevalt zeer goed en ik hoop nog lang voor al jullie lieve diertjes te mogen zorgen die bij onze praktijk komen.

 

 

Dierenkliniekondersteuner Edith

​Ik ben Edith Lassche en ik ben één dag in de week vrijwillig in de kliniek te vinden. Ik ben al jaren bevriend met Dierenarts Broeckman- van Hall en toen de verhuizing plaatsvond ben ik meegegaan om te helpen bij Dierenkliniek Soest. Ik ben humaan verpleegster geweest in Schotland en heb onder andere een orthopedisch en verloskundige diploma. Naast humane verpleging vind ik de werkzaamheden in de dierenkliniek ook erg leuk!