donderdag 24 september 2020
menu click
Jan de Graaf, dierenarts
Samenwerking met Hanny Broeckman-van Hall

Beste dierenvrienden,

Vanaf 15 januari 2014 zette ik, met de hulp van uw vertrouwde assistente Désirée, de praktijk van mevrouw Broeckman-van Hall voort. De praktijk gaat door met dezelfde aandacht en passie voor uw dier, aangevuld met moderne kennis en kunde. Zo kunnen wij ook in de toekomst uw dier optimaal blijven helpen. 

 

 

Even voorstellen

 

Eind 2007 ben ik als dierenarts afgestudeerd met als differentiatie Gezelschapsdieren. Tijdens mijn studie heb ik me extra verdiept in de chirurgie, de tandheelkunde en bijzondere dieren. Vanaf mijn afstuderen heb ik altijd fulltime gewerkt bij dierenklinieken verspreid in het land waar naast de eerstelijns diergeneeskunde ook tweedelijns diergeneeskunde werd bedreven. Zodoende heb ik veel ervaring opgedaan van entingen tot complexere operaties, echo etc.

In mijn jeugdjaren hadden we thuis al kippen, konijnen, cavia’s, vissen, katten en honden. Ook heb ik lang paard gereden. Mijn passie voor dieren was dus al jong gewekt en is nooit meer verdwenen. Als kleine jongen sleepte ik al ieder zielig diertje mee naar huis en ging ik ze verzorgen.
In mijn studententijd was ik ‘die jongen met die hond’. De hond (Odie) had ik uit het asiel gehaald en vanaf dat moment ging ze overal mee naar toe. Zelfs in de kroeg lag ze er gezellig onder de tafel bij. Helaas is mijn maatje vorig jaar (gelukkig was het wel op respectabele leeftijd) overleden.
Momenteel hebben we 2 honden, 2 konijnen, 2 katten, 1 paard en 1 cavia. Dus mijn leven staat altijd in het teken van mijn grote passie, dieren.


Mijn overige hobby’s zijn klussen, wielrennen zowel met vrienden als bij Tempo Soest en in de natuur wandelen met het gezin.

Ik heb twee lieve dochters van inmiddels alweer 8 jaar (Anna) en 6 jaar (Julia). Ook zij zijn inmiddels al ‘besmet’ met de liefde voor dieren. Zo spelen zij thuis vaak dierendoktertje, redden alle beestjes in de tuin en is Anna net begonnen aan haar carrière als amazone. Daarnaast is het gezin uitgebreidt met een lieve stiefzoon van 6 jaar (Sebastiaan) en en lieve stiefdochter van 9 jaar (Sophie), ook een gepassioneerde amazone. Dus wij zijn vaak langs de manegebak te vinden

Vanaf 15 januari 2014 heb ik de praktijk van Hannie Broeckman overgenomen en met dezelfde aandacht en liefde voor dier en mens voortgezet. Sinds de overname hebben we al veel patienten mogen verwelkomen en helpen. Bedankt voor uw vertrouwen!

Het team van Dierenkliniek Soest en ik hopen ook in de toekomst nog vele jaren voor uw huisdieren klaar te mogen staan!

Jan de Graaf en gezin

De toekomstige dierenartsjes!