Skip to main content

Dierenkliniek Soest Team

Ons Team
Het medische team
Het medische team

Het medisch team
Wij heten je welkom:
• Drs. J.M. de Graaf (Jan)
• Drs. K. Kronenburg (Kristen)
• Drs. S. Loos (Sanne)
• Drs. I. Borsboom (Irma)
•  Ass. Monique Hilhorst
•  Ass. Desiree Honée
•  Ass. Caroline Smit
•  Ass. Sanne Hilster
•  Ass. Valérie Fleury
•  Ass. Rielle Veraar
•  Ass. Edith Lassche

Korte Inleiding Team
Korte Inleiding Team

Ons team bestaat uit dierenartsen en paraveterinairen die allen op de eerste plaats aandacht hebben voor mens en dier! Via een goede interactie tussen eigenaar, huisdier en ons kunnen we immers uw huisdier het beste helpen. De eigenaar kent zijn/haar maatje ten slotte het beste en wij hebben de kennis en knowhow om samen de juiste diagnose te stellen en de beste therapie in te stellen passend bij eigenaar en dier. Belangrijkste hierin is dat het belang van het dier altijd voorop staat!

Vervolg ons team

Ons team bestaat daarom uit een mix van dierenartsen en paraveterinairen met veel ervaring zowel eerstelijns als tweedelijns (aantal hebben ook ervaring opgedaan bij specialisten en tweedelijnsklinieken voor ze bij Dierenkliniek Soest begonnen) en jonge zeer gedreven dierenartsen en paraveterinairen met de jongste kennis en kunde, die van nature al mens en dier begrijpen en gedreven zijn om veel te leren. Zo kunnen we uw huisdier complete zorg bieden van vaccinaties tot complexe operaties, van tandheelkunde tot laparoscopie, van röntgen tot echo. Dit doen wij met volle overgave en passie en staan zo 7 dagen per week met goede diergeneeskunde voor een eerlijke prijs voor u en uw hond, kat, konijn, cavia en kip klaar!

Valérie

Paraveterinair dierenartsassistente I.O.
Valérie Fleury, 26 jaar
Paraveterinair dierenartsassistente I.O.
 
In 2019 ben ik de opleiding paraveterinair dierenartsassistente begonnen aan het Aeres in Barneveld. Een droom om met dieren te mogen werken kwam hiermee in vervulling. 
Hiervoor ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en zo al enige ervaring op mogen doen op anatomische, fysiologisch en pathologisch vlak van de mens.
 
Vanaf kleins af aan heb ik passie voor het liefhebben & verzorgen van dieren en hierbij ook de zodanige medische hulp te bieden. Als kind had ik diverse cavia’s en kwam wekelijks graag bij mijn tante over de vloer waar zij honden, konijnen, ratjes, parkieten, vissen en reptielen hield. Als ik daar niet te vinden was, was ik bij mijn buurvrouw die elk jaar wel een groepje kittens in huis verzorgde om ze groot te brengen. Door de weeks reed ik drie maal paard en verbleef graag in de stallen om heel soms een glimp te mogen opvangen als er een veulentje werd geboren.
 
Als ik thuis kom geniet ik van mijn lieftallige viertal konijntjes Pluisje, Dommel, Dolfje & Rabby. Ze rennen alle vier vrolijk door ons appartement in Amersfoort. Hier woon ik samen met mijn vriend. We komen graag in de natuur om vogels te spotten en om een mooie wandeling te maken. Naast Nederland het liefst in Engeland en Schotland.
 
Mijn stage heb ik gelopen bij dierenkliniek Soest. Na mijn stage heb ik extra ervaring opgedaan bij verschillende dierenartsen en sinds kort werk ik met veel plezier fulltime bij dierenkliniek Soest. 

Ik hoop u en uw huisdier te ontmoeten in de kliniek en deze met alle liefde te mogen helpen.