vrijdag 17 augustus 2018
menu click

Dierenarts Drs J.M. de Graaf
 

Eind 2007 ben ik als dierenarts afgestudeerd met als differentiatie Gezelschapsdieren. Tijdens mijn studie heb ik me extra verdiept in de chirurgie, de tandheelkunde en bijzondere dieren. Vanaf mijn afstuderen heb ik altijd fulltime gewerkt bij dierenklinieken verspreid in het land waar naast de eerstelijns diergeneeskunde ook tweedelijns diergeneeskunde werd bedreven. Zodoende heb ik veel ervaring opgedaan van entingen tot complexere operaties, echo etc.

In mijn jeugdjaren hadden we thuis al kippen, konijnen, cavia’s, vissen, katten en honden. Ook heb ik lang paard gereden. Mijn passie voor dieren was dus al jong gewekt en is nooit meer verdwenen. Als kleine jongen sleepte ik al ieder zielig diertje mee naar huis en ging ik ze verzorgen.

In mijn studententijd was ik ‘die jongen met die hond’. De hond (Odie) had ik uit het asiel gehaald en vanaf dat moment ging ze overal mee naar toe. Zelfs in de kroeg lag ze er gezellig onder de tafel bij. Helaas is mijn maatje vorig jaar (gelukkig was het wel op respectabele leeftijd) overleden.

Mijn overige hobby’s zijn klussen, wielrennen zowel met vrienden als bij Tempo Soest en in de natuur wandelen met het gezin.

Ik heb twee lieve dochters van inmiddels alweer 6 jaar (Anna) en 5 jaar (Julia). Ook zij zijn inmiddels al ‘besmet’ met de liefde voor dieren. Zo spelen zij thuis vaak dierendoktertje, redden alle beestjes in de tuin en is Anna net begonnen aan haar carrière als amazone. 

Al vanaf 15 januari 2014 zet ik de kliniek voort met dezelfde aandacht en liefde voor dier en mens die u al gewend was.

Hopelijk leren we elkaar de komende jaren beter kennen en kunnen we de goede relatie, zoals opgebouwd door mevrouw (Hanny) Broeckman-van Hall, voortzetten.

Dierenarts Drs I.M. Damstra

 

Mijn naam is Ingrid Damstra. Ik woon in De Bilt met mijn man Klaas, dochtertje Ariadne en zonparkiet Plumeau. Ook bij mij zat een enorme passie voor dieren er al vroeg in wat er uiteindelijk toe leidde dat ik diergeneeskunde ben gaan studeren in Utrecht.

Vanaf 1 mei 2016 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Soest. U zult mij voorlopig vooral op de dinsdagen aantreffen. Voor ik het team van deze dierenkliniek kwam versterken heb ik tien jaar bij diverse klinieken door het hele land gewerkt. In die tijd heb ik mij steeds meer toegelegd op de chirurgie. Ik ben dan ook vaak in de operatiekamer te vinden. Daarnaast houd ik mijn graag bezig met de echografie. Door middel van een echografisch onderzoek kunnen bijvoorbeeld drachtige dieren gecontroleerd worden maar er kunnen ook tal van afwijkingen aan diverse organen mee in beeld gebracht worden. Wij hopen binnenkort in de gelegenheid te zijn u dit ook in deze kliniek aan te kunnen bieden.

Ik zie er naar uit u en uw huisdier te mogen ontmoeten in onze kliniek.

Dierenarts Drs K. Kronenburg

 

Mijn naam is Kristen Kronenburg, ik ben opgegroeid in Wijk bij Duurstede en momenteel woonachtig in Utrecht. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen en paardrijden. Al als klein kind zat ik tussen de dieren. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken wanneer iemand mij vroeg wat ik later wilde worden. Dierenarts natuurlijk!

Nadat ik mijn studie in de lente van 2016 heb afgerond ben ik in verschillende klinieken gaan waarnemen. Inmiddels werk ik al enkele maanden met veel plezier bij Dierenkliniek Soest. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is de kliniek 7 dagen per week open en zult u mij vooral tegenkomen in het weekend en de vakantie perioden.

Ik hoop u en uw huisdier snel te mogen ontmoeten!